Nákupní košík

Krétské pečivo PAXIMADI na dakos 600 - 630 g

130

Řecké pečivo, které se používá na přípravu krétské speciality DAKOS - nejlepší snídaně, lehký předkrm nebo večeře, popř. chuťovna k vínu.
Složení: ječná mouka, celozrnná mouka, kvásek, droždí, sůl.

Recept na dakos:
Pečivo lehce pokapeme vodou, aby trochu změklo, ale zůstalo stále křupavé. Zakápnout olivovým olejem. Nastrouhat silnou vrstvu čerstvých rajčat, zasypat trochou rozdrobené fety, najemno nakrájenou červenou cibulkou, 
okořenit oregánem, znovu pokapat olivovým olejem a navrch přidat olivy.

Zboží je dočasně vyprodáno. Zásoby budeme obnovovat, ale je možné že to chvíli potrvá. Obvykle se jedná o dobu 5 - 8 týdnů. Pro aktuální informace použijte tlačítko níže.